Leer Entiteiten Verwijderen

voor therapeuten die wat meer informatie willen over hoe je entiteiten kan weghalen.

Entiteiten zijn wezens zonder lichaam, en deze kunnen ons lastig vallen. Er zijn veel verschillende soorten entiteiten. Het meest bekend en besproken zijn dolende zielen, mensen die na hun overlijden nog niet door kunnen naar het witte licht. Er zijn verschillende redenen waardoor deze zielen nog niet door kunnen, waaronder niet doorhebben dat ze overleden zijn, nog vastgehouden door levenden, maar ook psychotrauma en schuldgevoelens.
Gidsen en engelen bestaan ook en deze respecteren onze vrije wil. Entiteiten doen dat niet, ze bemoeien zich met ons, verzwaren allerlei dingen en veroorzaken of verzwaren lichamelijke en psychische ziekten. Sommige mensen kunnen entiteiten voelen en zien. Er is vaak verwarring over wat nou eigen wil en denken is en wat een entiteit doet of wil. Het fenomeen stem in het hoofd is een bekend voorbeeld.

Deel van de inhoud van de Workshop Entiteiten

1. Herkennen van invloeden van entiteiten, de rode vlaggen.
2. Verschillende theorie├źn kennen, theorie over hoe verwijderen, etc.
3. Behandelen door werken met intentie, eerste stappen.
4. Verwarring verwijderen tussen zelf en eigen gedachten en dat van een entiteit, losmaken zelf.
5. Oplossen van aanhechtingsthema’s.
6. Voorwaarden voor succesvol verwijderen. Thema’s Oplossen.
7. Vervloekingen verwijderen.
8. Entiteiten verwijderen, grondige procedure.
9. Zorgen dat mensen ze niet onbewust terughalen.

Hoe, handig kennis, ervaringen.

Syllabus er bij met theorie en praktische stappen.

Achtergrond

Deze kennis over hoe te werken met entiteiten is ontstaan na frustratie van cli├źnten met het onvermogen van andere therapeuten/healers om hier effectief mee om te gaan. Het was niet mijn vakgebied. Samen met een pendelende kennis hebben we het fenomeen verder ontrafeld en is er in de loop van een aantal jaren een effectieve aanpak ontstaan. Deze is ook beproefd en steeds bijgesteld, keer op keer op basis van praktijkervaringen.

Duur: 1 dag
Locatie: Apeldoorn, of op aanvraag door het land.
Kosten: 95 euro.
Inclusief: syllabus, koffie, thee.

Voorwaarden: we werken in de cursus met EFT en commando’s aan het onderbewustzijn, deze worden verondersteld geacht. Een therapeut dient ook al enige emotionele schoonmaak bij zichzelf te hebben gedaan voordat je overweegt mensen te gaan helpen met entiteiten.

Inschrijven kan, stuur een email.
Data: open op aanvraag.