Ho oponno ponno betekent maak (dubbel) recht, oftewel herstel of schoon op.  Met de ho oponnoo ponno hebben we een heel bijzondere tool die steeds kijkt naar jezelf en hoe je in jezelf kan opschonen.

Vrede komt van binnen naar buiten. Door onvrede en het onrecht in jezelf op te lossen, manifesteert er zich vrede in jou.  Wil jij vrede brengen? Vind vrede in jezelf en breng vrede in de wereld met deze training.

Triggerd je partner je zo dat je emotioneel reageert? Wil je dat doorbreken?
Deze training is bij uitstek geschikt om je relaties te verbeteren.

Ho oponno ponno gaat er van uit dat we ook de wereld om ons heen MANIFESTEREN vanuit onze waarneming, en ho oponno ponno geeft ons een tool om de programmafoutjes in onszelf op te schonen, waarna we veel vrede kunnen gaan manifesteren. EFT hersteld trauma’s en programmafoutjes die ten grondslag liggen aan de geleerde lessen.

Vrede Training- In La Kesh

In Lak ‘esh & Namaste

Lak ‘esh betekent ik ben een andere jij. Namaste betekent, ik groet de God in jou.  Klinkt natuurlijk allemaal prachtig. Maar zie jij de God in de ander net als in jezelf? Wat we merken is dat we gevangen raken in oordelen en vanuit onze pain body of programmed blocks gaan reageren.

Met de tools Ho’oponno ponno, EFT, kennis over projectie en kennis van hoe je bewust kan vergeven kunnen onvrede on-creëren en vrede manifesteren op aarde.

In deze interactieve training gaan we aan de slag met jouw ervaringen in jouw leven en door de tools toe te passen, gaan we ons doel, vrede van binnen uit bewerkstelligen.

Trainer: Ben Meijer
Duur: 10:00 tot 17:00
Kosten: 95 euro inclusief syllabus, thee, koffie en lunch
Locatie: Apeldoorn, of bij 7 of meer mensen bij jou thuis.
Data: 28 juni Direct naar agenda
Inschrijven: Direct Inschrijven