Realisatie Trainingen – Verwezenlijk je potentieel

Mijn grootste passie is mensen naar hun hart brengen, naar hun eigen kern en passie voorbij alle conditioneringen en deze kern en passie naar voren halen, mensen helpen hun kern en passie te gaan leven.

Ik heb een passie voor therapeuten trainen om mensen te helpen groeien, met name therapeuten trainen in resultaatgerichte therapievormen en interventietechnieken. Als basis ben ik getalenteerd als therapeut en passie heb voor ACT, EFT, TAT, BSFF, en de kunst van het realiseren van talenten en potentie. Ik zie oplossingen waar anderen problemen zien, en ik weet deze te (laten) realiseren.

Ik train en coach koppels om hun relatie te verbeteren.

Het is mijn overtuiging dat ieder mens talenten heeft en een ingebouwde neiging tot spelen, ontdekken, een levenslust en enthousiasme, etc. Volgens mij is het eerder zo dat deze natuurlijke enthousiasme en levenslust is geblokkeerd, of dat het mogen uiten van de talenten of de behoefte om te spelen is geblokkeerd, allemaal door negatieve ervaringen geconditioneerd, vervormd als het ware. Als je zelfvertrouwen de kop is ingedrukt… lukt t niet zomaar.

Ik geloof dat het de kunst is om iemand weer contact te laten maken met zijn kernkwaliteiten, zijn levenslust en levensvreugde, maar ook de passie in zijn/haar hart, en met de vragen over en wat hij/zij wil dat zijn leven voor staat, wat hem/haar inspireert vorm te gaan geven.
Als je eenmaal zicht hebt op wat de passie is, de kern en de kernwaarden (levensdoel), kan t nog een hele klus zijn omdat er beperkende overtuigingen kunnen zijn die kunnen voorkomen dat iemand die passie gaat vormgeven.